Selecteer een pagina

Empowering you to thrive

 

met jouw unieke toegevoegde waarde

in kick-ass sales & marketing content

Gaaf, je hebt me gevonden!

Hoe trek je je ideale klanten aan zonder goedkoop, arrogant of slijmerig te klinken? Dat is wat mij betreft een eenvoudig antwoord: door je persoonlijkheid en toegevoegde waarde te tonen. Niets meer, niets minder. Wie ben je, waar sta je om bekend, wat is je verhaal en welke problemen los je op?

Mijn naam is Nicoline Huizinga. Ik help de impact van business coaches en creatives te vergroten door hun authenticiteit te vertalen in kick-ass sales & marketing content, zodat ze opvallen in een overbevolkte markt en de klanten aantrekken die perfect bij ze passen.

Is het moeilijk om te laten zien wie je werkelijk bent? Ja en nee. Ja, omdat het soms moeilijk is om de woorden te vinden die spot on jouw verhaal vertellen, dus daar help ik je bij. Wat niet moeilijk is, is dat je geen gladde marketing taal nodig hebt om jezelf als merk neer te zetten, te promoten of om over jezelf te praten.

Je bent dus op de juiste plek om te leren hoe je jouw onderscheidend vermogen kunt benutten!

Enkele kick-ass content voorbeelden:

Empowering you to thrive, daarom ben ik hier

Nicoline is mijn structuurkoningin. Ze zorgt voor focus en een duidelijke boodschap vanuit mijn ‘why’. Tegenwoordig ben ik niet alleen de solotrompettist en innovator voor Rotterdams Philharmonisch Orkest, maar ook een motivatonal speaker voor corporates. Nicoline heeft van mij een merk gemaakt!

Andre Heuvelman

Andre Heuvelman Music

Nicoline snapt altijd en snel wat ik nodig heb en heeft mijn verwachtingen tot nu toe altijd overtroffen! Behalve haar uitzonderlijke vaardigheden heeft ze ook het bijzondere talent om mensen mee te krijgen met haar energie!

Katharina Schmidt

Inspiration & Discipline

Nicoline is een ware professional in haar werk: ze is creatief, heeft uitzonderlijke vaardigheden, spreekt verschillende talen vloeiend, maar bovenal is zij voor mij een uitstekende sparring partner voor vele zakelijke issues!

Jan Bouw

Business Impact Training

Nicoline neemt altijd die energie mee die het verschil maakt. Ze is creatief, eisend en ze leeft en ademt kwaliteit, ze neemt met minder geen genoegen. Haar manier van werken is altijd duidelijk en professioneel.

Walter Offers

Walter Offers - Advies & Begeleiding